VILA ”SOLARA” NA PRODAJI

Osnovni podaci:

Mesto: Pozarevac
Kvadratura:
Plac:
Cena: 138.000€

Opis:

Izvanredno mirna lokacija u Pozarevcu na pozarevackom gradskom brdu pored etno parka “Cacalica”!!

Absolutno unikatni-kaskadni brdsko/planinski dizajn pasivne solarne porodicne kuce sa solarnom tehnologijom dobijanja tople vode I totalnim podnim grejanjem kako u celom prizemlju tako I na celom spratu!! Prikljucak na toplifikaciju se nalazi u dvoristu sto je idealno za nisko temperaturno podno grejanje!!

Juzna orjentacija sa velikim I malim staklenikom daju pecat koncepciji ove pasivne solarne kuce koja je potpuno izolirana uz propratnu solarnu tehnologiju za dobijanje potrosne tople vode ukljucujuci pre svega solarne panele I potpuno automatizovani solarni bojler visokih performansi!! Sve je ovo proverena garancija velikih energetskih usteda pre svega tokom zimskih meseci!!

Prostor dvorista ispod kuce je planiran za dve, takodje kaskadne, prostrane, natkrivene terase sa vizuelnom I pesackom komunikacijom sa bazenom za kupanje cija bi se voda grejala solarnim podnim grejanjem bazena!!

Oko bazena je planiran prelep vrt sa vecim platoom za suncanje!!

Prizemlje obuhvata: veliki staklenik, dnevni boravak sa kaminom, trpezarija sa izlaskom na veliku natkrivenu terasu, kuhinja, kupatilo/vesernica, kotlarnica podnog grejanja sa solarnim bojlerom I garaza.

Sprat obuhvata: mali staklenik, 4-spavace sobe, WC, kupatilo I velika terasa sa solarnim panelima.

email

Kontaktiraj agenta:

[contact-form-7 404 "Not Found"]